Vintage meubelen en accessoires van Ziezo(re)Style
Vintage landelijke meubelen

Landelijke gerestylde meubelen

Industriele meubelen en accessoires

Zachtheid uit Indonesie

Als eerste wil ik uitleggen waarom zo goed als alles op verkocht staat in onze webshop, zodra we een meubel restylen en te koop zetten dan is het meestal binnen 2 dagen verkocht. We werken dan ook heel veel in opdracht voor klanten 80% van de tijd.

Wij werken als volgt: zodra u een meubel ziet en u die wilt bestellen dan kunt u aangeven (eventueel met behulp van foto’s van de site) wat u zoekt. Bijv. een driedeurs/vierdeurs dressoir etc. met maximale maten er bij zovan hij mag tussen de 140 en 160 breed zijn. U kunt dan aangeven of je een taupe/bruin blad of vergrijsd blad wilt en u heeft inspraak op de teksten/stempels die nemen we ook samen door. Wij verven de binnenkant van de meubelen niet om de prijs zo laag mogelijk te houden. Uiteraard verven we wel de zichtbare delen zoals bijvoorbeeld bij de bovenkant van een buffetkast of een vitrinekast waar je door de deuren heen kunt kijken. Tegen een meerprijs kan de binnenkant wel geverfd worden. Verder werk ik nooit met meubels met houten knopjes waarover heen geschilderd wordt. Er komen dan altijd nieuwe tinnen/bronzen knopjes of komgreepjes op.

Wij werken met Abbondanza Krijtverf, die erg mat is, waardoor je echt het effect van de landelijke Riviera Maison stijl krijgt.

Voor de bladen gebruiken we een verniswas (met kleur) en daarna wordt het blad nog eens behandeld met een kleurloze verniswas. Zodat u de meubels gerust met een vochtige doek kunt schoonmaken. Geen kringen of vlekken door glazen etc., houdt u er wel rekening mee dat hout, hout blijft! U kunt de meubelen gewoon met een vochtige doek afnemen.

Op het moment dat u de order plaatst dan vragen wij de helft aan te betalen op NL24ABNA0544591011 t.n.v. Ziezo (re) Style.  U kunt dan de prijs opvragen en via de mail of telefonisch zal alles met u besproken worden. Op dat moment gaan wij op zoek (eventueel staat er iets in de opslag of en dit gebeurt het meest dan gaan wij zoek naar een 2e hands meubel die voldoet aan uw wensen. We sturen u een foto/foto’s en als u bij een meubel akkoord gaat dan gaan we die kopen/ophalen/restylen. Mochten wij onverhoopt u meubel niet kunnen vinden, krijgt u na 3 weken altijd uw geld retour als u dat wilt. Het is nog niet voorgekomen, we hebben onze klanten altijd kunnen helpen. Vanaf het moment dat we het meubel hebben ingekocht, duurt het nog twee weken totdat uw meubel klaar zal zijn.

U kunt ook met uw eigen meubeltjes komen om te laten restylen. Wij nemen uitsluitend grenen meubeltjes aan om te restylen. U kunt dan foto’s sturen naar info@ziezorestyle.nl en u krijgt dan de offerte van ons.