Vintage meubelen en accessoires van Ziezo(re)Style
Vintage landelijke meubelen

Landelijke gerestylde meubelen

Industriele meubelen en accessoires

Zachtheid uit Indonesie

Ziezo(re)Style  berekent in de webshop de verzendkosten, u heeft daar de gelegenheid te kiezen om de meubelen zelf op te komen halen.

Wij hanteren voor onze kleinere producten de geldende tarieven van de TNT voor de verzendkosten Nederland, Belgie en Duitsland. Wij verzenden via TNT post. TNT bezorgt in de regel de volgende dag, mits het afleveradres binnen Nederland is. Wij sturen u een e-mail zodra uw bestelling wordt verzonden.

Voor de kleinere producten (tot 10 kg) geldt het TNT-verzendtarief van € 6,95.

Kleinere producten kunnen ook in Belgie en Duitsland worden bezorgd voor het geldende TNT-tarief.

In principe zijn de prijzen in de webwinkel afhaalprijzen tenzij in de advertentie duidelijk wordt aangegeven dat bezorgkosten bij de prijs zijn inbegrepen.

Voor de meubels hanteren wij transportkosten afhankelijk van de grootte van het meubelstuk.  De meubels worden in pakketten bezorgd (ongemonteerd) op de begane grond, voorbij de 1e deur. De pakketten kunnen ook door de klant zelf bij Ziezo(re)Style worden afgehaald. Indien de klant hiervoor kiest, moeten evt. retourmeubels of delen daarvan (bijv. ivm schade) ook door de klant zelf worden geruild.

Bezorgen van meubels geldt voor Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. Bezorgen in Belgïe en Duitsland is ook mogelijk. Standaardprijs bezorgen door Nederland 65,00 euro incl. BTW. Prijs bezorgen België- Vlaanderen vanaf 110,00 euro, vraag via de email wat de kosten zullen zijn.

U kunt ook kiezen voor Premium Delivery, waarbij uw bestelling gemonteerd wordt thuisbezorgd tot in de gewenste ruimte. Hiervoor wordt een meerprijs van 40,00 euro in rekening gebracht. Gerestylde meubelen worden standaard gemonteerd geleverd. U kunt een Premium Delivery via de email info@ziezorestyle.nl bij ons bestellen.