Vintage meubelen en accessoires van Ziezo(re)Style
Vintage landelijke meubelen

Landelijke gerestylde meubelen

Industriele meubelen en accessoires

Zachtheid uit Indonesie

Ruilen is slechts mogelijk als het geleverde produkt in originele staat, onbeschadigd is en het geleverde produkt binnen 14 dagen na levering retour wordt gezonden aan Ziezo(re)Style.

Speciaal door de klant bestelde artikelen/gerestylde meubelen (niet standaard voorraadartikelen) kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

De ontvanger dient bij retournering van de bestelde producten zorg te dragen voor het zo goed mogelijk verpakken van de producten. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, zult u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Ziezo(re)Style te retourneren.

Let op het product en bijbehorende verpakking moet nog verkoopbaar blijven.

Meld het product wat u retour wilt sturen eerst aan via email info@ziezorestyle.nl en omschrijf de reden van uw retour, uw naam, adres en IBAN nummer zodat we het bedrag terug kunnen storten. U ontvangt van ons een bevestiging, vervolgens stuurt u het product retour naar ons. Nadat wij het product hebben gecontroleerd en als het product in acceptabele staat is, ontvangt u binnen 14 dagen uw geld retour.

Bij retourneren zijn de verzendkosten voor het heenzenden voor Ziezo(re)Style. De verzendkosten voor het terugsturen van de artikelen zijn voor uw eigen rekening.

Voor pakjes tot 10 kilo via Postnl zal dat neerkomen op €6,95.

Paketten tot 30 kilo via Postnl kosten €13,95.

Zwaardere of grote paketten zullen niet via Postnl kunnen worden verstuurd.

Een dergelijk zwaarder of groot paket kunt u terugsturen via onze transporteur en kost in Nederland (Wadden zijn duurder!)  €65 incl BTW. Voor Belgie komt het neer op €110 incl BTW.

Neem bij vragen of onduidelijkheden over retourzenden contact met ons op!

Dat kan via ons contactformulier.