Vintage meubelen en accessoires van Ziezo(re)Style
Vintage landelijke meubelen

Landelijke gerestylde meubelen

Industriele meubelen en accessoires

Zachtheid uit Indonesie

Abbondanza Krijtverf te bestellen via Ziezo (re) Style, dealer van Abbondanza.
Voor meer informatie of een bestelling kunt u contact met ons opnemen d.m.v. het contactformulier.

Er zijn 170 kleuren in de collectie, wij hebben alleen de kleuren waar we zelf mee werken op voorraad, de andere kleuren kunnen besteld worden en zijn binnen 2 dagen in huis.

1L krijtverf 26,95 €
1/2L krijtverf 16,95 €

Alleen op afspraak open: 06 51 88 53 18

Abbondanza verfcollectie, Abbondanza is Italiaans voor ‘overvloed’.

Heel toepasselijk, want de Abbondanza verflijn omvat maar liefst 170 kleuren in twee varianten; de poedermatte en fluweelzachte Abbondanza Krijtverf en satijnglanzende Abbondanza Soft Silk. Kortom, een overvloed aan mogelijkheden voor ieders interieur, stijl en smaak. Met recht ‘Abbondanza’ dus! De ambachtelijke samenstelling van de verf en het uitgebreide kleurengamma op basis van authentieke pigmenten, is gebaseerd op jarenlange ervaring.

Na ruim 20 jaar decoratieve verfrtechnieken in de praktijk en het verzorgen van vele workshops op dit gebied, wisten we precies waaraan onze eigen verflijn moest voldoen. 170 prachtige kleurentwee varianten; poedermat en zachte zijdeglans op waterbasis, milieu vriendelijk, zeer laag VOS gehalte, ambachtelijk geproduceerd hoogwaardige kwaliteit sneldrogend, reukarm, niet vergelend, zeer vriendelijk geprijsd.